Disney+ vanaf vandaag GRATIS te gebruiken in Nederland

The Walt Disney Company heeft haar nieuwe streamingsdienst Disney+ vandaag officieel uitgerold in Nederland. Ons kleine kikkerlandje krijgt de eer om het nieuwe platform als eerste te proberen. Disney+ is gratis te downloaden en kan t/m 12 november kosteloos gebruikt worden.

Netflix heeft er vanaf vandaag een serieuze concurrent bij in de vorm van Disney+. Het nieuwe streamingsplatform van Disney wordt vanaf 12 november wereldwijd gelanceerd, maar is nu al beschikbaar in Nederland. Ons land is uitgekozen om Disney+ als eerste te proberen. Tot aan de officiële lancering kan de streamingsdienst gratis gebruikt worden. Wil je Disney+ ook na 12-11-2019 nog gebruiken, dan dien je een betalende abonnee te worden. Tijdens de gratis periode staat er al voldoende content op Disney+, maar de exclusieve series worden pas over een tijdje toegevoegd aan de bibliotheek.

Gratis gebruikmaken van Disney+

Om gratis gebruik te maken van Disney+ hoef je je alleen even te registeren. Dit kun je hier doen op de officiële website van Disney+. Tijdens het registreren dien je wel een betaalmethode op te geven, maar voor de proefperiode tot en met 12-11-2019 hoeft niets betaald te worden. Na je registratie kun je direct genieten van alle films en series die Disney, Pixar, Marvel en National Geographic te bieden hebben. Ook de collectie van Star Wars is te bekijken via Disney+.

De films en series van het nieuwe platform zijn te bekijken via de website, maar ook via de Disney+-app voor Android of voor iOS en tvOS. Heb je de beschikking over een PlayStation 4, Xbox One of een LG-tv met webOS, dan kun je ook de daarvoor ontwikkelde app downloaden. Op je Disney+-account kun je maximaal zeven profielen aanmaken en kun je op maximaal vier apparaten tegelijk stream. Je zou je account dus kunnen delen met familie of vrienden.

Kostenplaatje Disney+ na proefperiode

Is Disney+ je tijdens de proefperiode zo goed bevallen en wil je ook na 12-11-2019 nog genieten van al het moois dat Disney je te bieden heeft? Dan dien je over te stappen op een betaald abonnement en de kosten hiervoor zijn 7 euro per maand of 70 euro per jaar. Hiermee is Disney+ een klap goedkoper dan concurrent Netflix, waar de abonnementsprijs varieert tussen de €7,99 en €13,99, afhankelijk van het gekozen pakket. Ben je niet overtuigd van de meerwaarde van Disney+, dan kun je vóór 12-11-2019 je abonnement stopzetten en betaal je niets. Zeker het proberen waard dus!

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN