Dit is de trailer van Terminator 6 Dark Fate

De allereerste beelden van de nieuwe Terminator-film Dark Fate zijn vrijgegeven. Filmstudio’s Paramount en Skydance hebben de eerste trailer van hun nieuwe meesterwerk de wereld ingeslingerd. Terminator 6 Dark Fate draait vanaf november in de bioscopen.

Arnold Schwarzenegger, inmiddels al 71 jaar oud, keert terug in de film en datzelfde geldt voor Sarah Connor. De film is geregisseerd door James Cameron, die ook al de eerste twee delen voor zijn rekening nam. Omdat Cameron geen hoge pet op heeft van de andere delen, wil hij voortborduren op de eerste twee edities van The Terminator. Cameron is niet alleen verantwoordelijk voor het zesde deel uit de populaire reeks, hij deelt de regie namelijk met Tim Miller, bekend van onder meer Deadpool.

Afgelopen week werd de eerste trailer van The Terminator 6: Dark Fate online gezet door de makers. De trailer moet fans, maar ook nieuw publiek, warm maken om komende november massaal naar de bioscoop te trekken. De nieuwe Terminator-film moet in die periode namelijk gaan concurreren met een aantal andere grote films. Zo komen namelijk ook Bond 25, Frozen 2 en Wonder Woman 2 in die periode uit.

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN