Instagram Kinsey Wolanski offline na streaken tijdens Champions League-finale

Kinsey Wolanski, die tijdens de Champions League-finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool al streakend het veld op ging, is haar Instagram-account kwijt. Na de pikante actie in Madrid stegen haar volgers naar grote hoogten, maar het lijkt nu allemaal voor niets te zijn geweest: het Instagram-account van Wolanski is offline.

Afgelopen zaterdag vond de Champions League-finale plaats tussen Tottenham Hotspur en Liverpool (0-2) en tijdens dit duel besloot Wolanski het veld op te gaan. Gekleed in een pikant kledingstuk met de tekst ‘Vitaly Uncensored’ rende ze de heilige grasmat op. Dit deed ze omstreeks de 20ste minuut, toen Liverpool met 0-1 voorstond door een doelpunt van Mohamed Salah. De regie schakelde zo snel als mogelijk weg van het moment, maar de beelden verspreidde zich alsnog als een lopend vuurtje over het internet. Wolanski werd met haar pikante optreden een ware hit op het wereldwijde web en haar Instagram-account ontplofte. De blondine ging in één klap van zo’n 350.000 volgers naar bijna 2 miljoen volgers.

Als streaker het veld opgaan, was een weldoordachte keuze. Wolanski is namelijk de vriendin van miljonair en Youtube-ster Vitaly Zdorovetskiy. Zijn videokanaal staat vol met seksueel getinte grappen en draagt de naam ‘Vitaly Uncensored’, dezelfde tekst die Wolanski droeg op haar kledingstuk toen ze het veld op rende. De streak-actie lijkt dan ook uit de koker van de Russisch-Amerikaanse miljonair te komen, want zelfde haalde hij in 2014 een soortgelijke stunt uit. Toen rende hij tijdens WK-finale in Brazilië het veld op. Het gevolg was een wereldwijd stadionverbod, een straf die nu ook Wolanski staat te wachten.

De straf leek ingecalculeerd, want het doel was om flink wat naamsbekendheid te creëren. In eerste instantie een geslaagde actie, want de website van Zdorovetskiy kende plots enorme bezoekersaantallen. Daarnaast steeg het Instagram-account van Wolanski van 350.000 volgers naar bijna 2 miljoen volgers. Toch heeft de actie niet helemaal uitgepakt zoals gehoopt, want het Instagram-kanaal van het blonde model is offline gehaald. Zowel haar profiel als haar beeldmateriaal zijn niet meer bereikbaar.

View this post on Instagram

#kinsey #kinseywolanski

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey.sue2m) on

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN