Purcell deelt nieuwe update Prison Break seizoen 6: “Heb geduld”

Krijgen we nu wel of geen zesde seizoen van de gevangenisserie Prison Break? Deze vraag blijft al tijdenlang onbeantwoord, maar Dominic Purcell geeft fans van de show weer hoop. Op zijn Instagram-kanaal roept de acteur op tot ‘geduld’. Maar hoelang moeten we nog wachten?

Prison Break seizoen 6 werd begin 2018 bevestigd door FOX, maar ruim anderhalf jaar later trok men de stekker uit het project. Dit had alles leek te maken te hebben met de overname van FOX door Disney, maar dit werd nooit bevestigd. Linksom of rechtsom, Prison Break seizoen 6 ging hoe dan ook niet door. Althans, daar gingen de fans tot op heden van uit, maar de laatste tijd duiken er steeds meer berichten op dat een nieuw deel van de reeks toch in de maak is. Het is voornamelijk hoofdrolspeler Dominic Purcell die deze droom levend houdt. Ook afgelopen week deelde hij weer een korte update omtrent seizoen 6.

Op zijn Instagram-kanaal plaatste Purcell een korte video, waarin hij een scene deelde uit het vierde seizoen van Prison Break. Op dit beeld is te zien hoe hij een overgaande telefoon opneemt en een bedreiging uit richting zijn moeder, Cristina Rose Scofield. Het bijschrijft van Purcell bij deze video is kort maar krachtig: “Prison Break seizoen 6…. Geduld.” Het bericht op zich lijkt niet veel te zeggen, maar het is niet de eerste keer dat Purcell de fans van Prison Break hoop geeft met zijn posts op social media.

View this post on Instagram

#prisonbreak6 …. patience.

A post shared by Dominic Haakon Myrtved Purcell (@dominicpurcell) on

In november van het vorige jaar liet Purcell, die de rol van Lincoln Burrows vertolkt, nog via zijn Instagram weten dat Prison Break seizoen 6 “de goede kant op gaat” en dat “alle bewegende puzzelstukjes” op de juiste plek gelegd moeten worden. Kort daaropvolgend liet de 49-jarige acteur weten dat hij niet wist wanneer het zesde seizoen zou gaan plaatsvinden, maar dat een nieuw deel van de hitserie wel in de maak was. De laatste update vond dus afgelopen week plaats, waarin Purcell ons lijkt op te roepen om geduld te hebben. Dat is dan ook maar wat we gaan doen: afwachten.

Wil je geen enkele update omtrent het zesde seizoen van Prison Break missen? Houd dan ons Prison Break seizoen 6: dit is alles wat je moet weten-artikel in de gaten. Dit artikel wordt regelmatig aangevuld met de laatste updates omtrent de serie.

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN