Sims 4 nu tijdelijk gratis te downloaden voor PC

The Sims 4 is vanaf nu tijdelijk gratis te downloaden voor de PC en MAC, zo heeft ontwikkelaar Electronic Arts bekendgemaakt via Twitter. Wie de onwijs populaire game wil hebben zonder de portemonnee te hoeven trekken, kan toeslaan tot en met 28 mei. Eenmaal gedownload, blijft de game ook na de actieperiode gewoon gratis beschikbaar.

Om The Sims 4, in Nederland beter bekend als De Sims 4, te downloaden moet je eerst het softwaredistributieplatform Origin installeren, mits je dit niet al eerder gedaan hebt. Klik hier om Origin te downloaden. Je hebt tot en met dinsdag 28 mei de tijd om het spel gratis in je gamebibliotheek te krijgen. Als de actieperiode eenmaal is verstreken, blijft de game gewoon beschikbaar voor gebruik. De actie van EA geldt enkel voor de basisversie van het spel en niet voor de zogenoemde Digital Deluxe Edition of één van de vele uitbreidingspakketten.

The Sims is al jarenlang wereldwijd één van de populairste spellen op de markt. De eerste versie van het spel kwam in februari 2000 op de markt en sindsdien zijn de uitgevers de game blijven doorontwikkelen. In 2004 zag The Sims 4 het leven, gevolgd door The Sims 3 in 2009 en uiteindelijk The Sims 4 in 2014. Voor iedere editie van het spel zijn ook weer verschillende uitbreidingspakketten beschikbaar. Met deze pakketten krijg je de beschikking over onder meer extra spullen om je huis mee te bouwen en in te richten.

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN