Wesley Sneijder en Gaby Blaaser geen stel: “Ik ben goed bevriend met haar”

Wesley Sneijder was afgelopen weekend te gast op het kampioensfeest van zijn broer Rodney, en daar werd de voetballer op één beeld gevangen met GTST-actrice en model Gaby Blaaser. De geruchten over een eventuele nieuwe relatie van Wesley konden niet uitblijven, maar broer Rodney stelt nu dat hier niets van waar is.

Nog niet zolang geleden kondigde Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen aan dat zij hun huwelijk even op pauze hadden gezet. Van een definitieve scheiding was nog geen sprake, maar de twee zouden wel afstand van elkaar nemen. Al lange tijd gingen er geruchten dat het niet meer zo lekker ging tussen het showbizzkoppel en in maart werden deze berichten door Sneijder zelf bevestigd. Op Instagram liet hij, begeleidend door een foto van Yolanthe en de kinderen, weten: “Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.”

Sindsdien bleef het lange tijd stil rondom Wesley en Yolanthe, maar broer Rodney heeft aan Shownieuws een update geven over de situatie. Volgens hem doet Wesley zijn best om het er beste van te maken. “Het gaat goed met Wes”, zo zegt hij. “Natuurlijk kan het altijd beter, want hij heeft veel meegemaakt. Hij zit in een lastige tijd, maar ik hoop dat hij daar op den duur sterker uitkomt.” De twee broers zagen elkaar afgelopen weekend nog, toen Wesley een bezoekje bracht aan het kampioensfeest van Rodney. Van deze festiviteiten doken filmpjes op, en daarop was ook GTST-actrice en model Gaby Blaaser te zien. Dit was voldoende voer om de geruchtenmolen weer op gang te brengen: Wesley Sneijder zou een nieuwe relatie hebben.

View this post on Instagram

Cheating on a Sunday.. 🍿🍦

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Volgens broer Rodney is dit klinkklare onzin. Hij verwijst de geruchten dan ook direct naar het land der fabelen. “Er is helemaal niets tussen Wesley en Gaby, die link kan direct de prullenbak in”, zo is hij stellig. “Hij staat hier compleet buiten. Ik ben goed bevriend met haar, dus ik heb haar uitgenodigd en dat is ook de reden dat zij er was.” De geruchten dat Wesley nu met Blaaser zou gaan, zijn dus onzin, maar ook de geruchten dat hij en Yolanthe mogelijk weer samen zouden zijn, kloppen niet. Dit verhaal dook recent op, maar wordt ontkracht door het management van Yolanthe. “Geen happily ever after. Ze zijn nog steeds uit elkaar, het kan nog alle kanten op”, zo laat manager Xenia Kasper volgens het Algemeen Dagblad weten. De soap duurt dus nog even voort.

✎ VERS VAN DE PERS

★ MEEST GELEZEN